Jan Smit keihard afgewezen door vrouwelijke militair??

Niet alleen Marco en Ali B hebben tijdens hun huwelijk de stoute schoenen aangetrokken, ook Jan Smit is naar verluidt behoorlijk ondeugend geweest.

Volgens verhalen heeft hij destijds huwelijksproblemen gehad, dit daar hij betrapt zou zijn door zijn vrouw Lisa, terwijl hij aan het rollenbollen was met zangeres Maan.

Jan en maan kennen elkaar van het populaire programma De Beste Zangers, hij presenteerde het en Maan deed een seizoen mee.

Niet veel later kwam Jan met het verhaal dat hij een burn-0ut had en dat hij en zijn gezin rust nodig hadden. Achteraf werd dus duidelijk dat hij tijd nodig had om zijn huwelijk te redden.

Nu gaat er nog een verhaal rond over Jan Smit en een keiharde afwijzing. De zanger heeft namelijk vaker de stoute schoenen aangetrokken.

Zo doet het verhaal de ronde dat toen Jan naar Afghanistan ging om daar op te treden voor onze militairen jaren geleden.

Hij heeft daar naar verluidt geprobeerd om een vrouwelijke militair het bed in te krijgen, echter zou de vrouw op het laatste moment geweigerd hebben.

In die periode had de zal al een relatie met zijn huidige vrouw Lisa. Of dit verhaal klopt weten we uiteraard niet maar ook over Jan komen er steeds meer nieuwe verhalen naar buiten.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven