Irritatie bij Jan Smit: ,,Mensen willen graag iets groter maken dan het is.”??

De geruchten over de ruzie met zijn zus Monique hebben voor irritatie gezorgd bij Jan Smit. Er is geen sprake van ruzie. ,,Mensen willen graag iets groter maken dan het is.”

Onlangs vertelde Jan dat hij en zijn zus niet meer samenwerken. Echter zijn ze alleen zakelijk uit elkaar en is er dus geen sprake van ruzie

,,Afgelopen week was onze dochter Emma jarig, toen waren Monique’s kinderen nog bij mij thuis met Martijn. Mensen willen graag iets groter maken dan dat het is”, vertelt Jan enigszins geïrriteerd bij De Telegraaf.

Monique begon haar eigen project, genaamd Kleuterpop. ,,Toen dit project kwam, heb ik gekozen voor andere mensen”, gaat Jan verder. ,,Zij ging twee jaar geleden zelfstandig Kleuterpop maken. Daar heeft ze mij ook niet voor gevraagd en dat is prima.”

,,We gaan gewoon normaal met elkaar om, maar je hoeft niet per definitie met elkaar samen te werken. Als je daar anders over denkt of je kiest een andere weg, dan vinden mensen daar vaak iets van. Maar ik vind het niet belangrijk wat andere mensen ervan vinden”, aldus de zanger. ,,Er is niks aan de hand. Wij werken niet meer samen en that’s it.”

De Telegraaf heeft Monique ook om een reactie gevraagd. ,,Er is geen ruzie! Dat willen de mensen graag, heb ik het idee. Ik heb er drie jaar geleden zelf voor gekozen om Kleuterpop te beginnen, omdat ik heel graag iets voor mezelf wilde en niet meer afhankelijk wilde zijn van anderen. Met veel succes, gelukkig!”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven