Irene Moors heeft niet alles over voor tv-carrière: ‘daar ben ik te schijterig voor’??

Voor Irene Moors was haar overstap van RTL naar SBS niet zo succesvol als zij hoopte, echter is de presentatrice onverminderd enthousiast om haar tv-carrière nieuw leven in te blazen.

Echter heeft zij daar niet alles voor over. Haar voorkeur blijf Carlo Boszhard met wie het al tig jaar ontzettend goed klikt.

‘Het is net als in een echt huwelijk. Als je naar elkaar blijft luisteren, openstaat voor elkaars wensen, gevoelens en gedachtes, en bovenal elkaars mooie eigenschappen kunt blijven zien, dan is ‘tot de dood ons scheidt’ niet zo ingewikkeld.’

Het duo heeft nog niet zo lang geleden aan RTL meegedeeld een gezellig zondagochtendprogramma te willen maken. Mocht dit nou kansloos blijken dat zal Irene zeker niet opgeven en zich vastbijten in andere presentatieklussen.

Ze heeft veel over om te kunnen blijven presenteren, echter zal zij daarvoor nooit aan zich laten sleutelen. Irene gruwt van naalden en zal dus zeker niet aan de botox of fillers gaan.

‘Aan mijn lijf geen polonaise, daar ben ik te schijterig voor,’ zegt ze in Margriet. Ze vindt het dan ook zinloos om te vechten tegen het verval en men moet haar dan maar ook nemen zoals ze is.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven