Impulsieve Dave Roelvink heeft zichzelf in de nesten gewerkt: ‘Wat een ramp’??

Dave Roelvink zit gezellig met zijn gezinnetje in het buitenland, echter sloeg de verveling al snel toe. Impulsieve Dave besloot om zelf voor kappertje te spelen.

Dave is samen met zijn vriendin Jazzlyn en hun zoontje Dean aan het genieten van een vakantie op Curaçao. De hele dag niets doen is alleen niets voor hem.

Dave vond dat het tijd was om iets aan zijn kapsel te doen en dus pakte hij de tondeuse en ging hij aan de slag op zijn hotelkamer. Het ging alleen niet helemaal goed.

,,Voor de mensen die het niet weten: ik ben dus altijd super impulsief en ik verveel me ook snel op vakantie. Maar deze keer heb ik me echt in de problemen gebracht”, begint Dave zijn verhaal in Instagram Stories.

Hij houdt de camera iets verder van zichzelf weg zodat zijn volgers kunnen zien wat er gaande is in de hotelkamer. Hij komt niet meer bij van het lachen. ,,Ik zie er uit!

En nu zit ik dus in de problemen want ik durf dit niet af te scheren”, lacht hij. ,,Ik heb mezelf echt zwaar in de problemen gebracht.”

,,Ik zit nu in mijn eentje in mijn hotelkamer met een hanenkam op mijn hoofd te denken wat ik nu ga doen”, zegt hij. Jazzlyn lijkt zijn nieuwe kapsel nog niet gezien te hebben. ,,Wat een ramp.”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven