Humberto Tan woest op Albert Verlinde: ‘Wat een kolder! Pure smaad’??

Albert Verlinde heeft gister in Shownieuws laten weten dat niet alleen Jeroen Rietbergen maar ook Humberto Tan zicht heeft misdragen.

Humberto is woedend. ,,We kennen elkaar goed en toch heb je mij niet gebeld.” Volgens Albert zou ook Humberto zich hebben misdragen, maar dan in zijn talkshow RTL Late Night. Op Twitter reageerde Humberto vrij snel.

,,Ik weet dat ik hier wel een bommetje mee gooi”, begon Albert gisteren in Shownieuws. ,,Het is binnen RTL ook wel bekend dat Humberto de neiging had om vrouwen die leuk waren, om daar contact mee te zoeken na de uitzending.”

Waarom Albert dat vertelt? ,,Niet om Humberto te naaien, maar omdat ik weet dat er mensen bij het programma weg zijn gegaan die zeiden: ‘Het lijkt wel of ik hier meer een datingshow zit te produceren dan een talkshow”’.

Humberto wist niet wat hij hoorde en plaatste gelijk een Tweet. ,,Albert Verlinde beschuldigt mij van ongepaste appjes naar ‘iedere vrouw die ik leuk zou vinden’ in de periode bij RTL Late Night. Wat een kolder! Pure smaad”, was zijn eerste reactie gisteravond.

Het zit Humberto ontzettend dwars want vanochtend heeft hij opnieuw gereageerd op de beschuldigingen. ,,Beste Albert, je hebt bij in één adem genoemd met de misstanden bij The Voice.

We kennen elkaar goed, je hebt mijn nummer en toch heb je mij niet gebeld om je ‘verhaal’ te checken”, schrijft Tan woedend. ,,Er ligt geen klacht bij RTL noch bij Blue Circle. Er is 1 klacht: van jou. Wat zijn je motieven?”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven