Huizensores er diep ingehakt bij Meilandjes: Zitten ze in geldnood?

Voor het eerst staat Chateau Marillaux van de Meilandjes op Funda, het kasteel lijkt onverkoopbaar. De verkoop van hun villa in Noordwijk lijkt ook niet te vlotten.

Sinds 2019 heeft de familie het Franse kasteel in bun bezit en het zal zó langzamerhand een financieel blok aan hun been worden.

Voor de tweede keer is de vraagprijs naar beneden bijgesteld. Inmiddels is er al een prijsverlaging van een half miljoen en de winst die ze dachten te maken lijkt te verdampen.

Begin dit jaar leek het kasteel verkocht maar de verkoop ging op het laatste moment niet door. De familie heeft het kasteel nu op Funda gezet, in de hoop het chateau eindelijk te slijten.

Ook hun oude villa in Noordwijk staat nog steeds te koop en met die verkoop lijkt het dus ook niet te vlotten. Voor deze villa vragen Erica en Martien bijna drie miljoen euro.

Ondertussen wonen ze in hun nieuwe huis waarvoor ze een kwart miljoen boven de vraagprijs boden. Het stel laat het geld rollen echter zijn ze niet zo succesvol met hun onroerendgoedtransacties.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven