Huilende Miljuschka in een emotionele video: ‘Dan zakt de grond onder je voeten weg’??

De afgelopen week was erg zwaar voor Miljuschka Witzenhausen. Ze deelde in tranen een video op Instagram. ,,Als er iets met je kind is, ben je toch van slag.”

In de emontionele video laat Miljuschka weten dat haar dochter Felina een zware week gehad heeft. ,,Deze week is vooral de week geweest van veel slaapgebrek.

,,De decembermaand is sowieso altijd pittig voor kinderen, ik denk dat alle ouders dat weten. En op het moment dat je een dochter hebt met epilepsie, dan zijn de nachten vaak verstoord.”

Terwijl de tranen over haar wangen rollen, vertelt Miljuschka verder. ,,Dat is gewoon niet goed voor je nachtrust. Als er iets met je kind is, ben je toch een beetje van slag.”

Haar dochter Felina heeft een zware vorm van epilepsie. Haar eerste aanval kreeg zij op drie jarige leeftijd. ,,Ik kwam aan bij de eerste hulp en zag voor het eerst een aanval. Dan zakt de grond onder je voeten weg. Je denkt: dit komt nooit meer goed”, vertelde ze eerder aan DenD.

En dat was nog maar het begin. ,,Je wacht tot er meer aanvallen komen, en die kwamen er. En voordat je de antwoorden hebt, ben je wel even onderweg. Want er is niets zo moeilijk als de hersenen en daar valt epilepsie onder.”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven