Tim Hofman reageert voor het eerst na veelbesproken BOOS-reportage!??

De eerste resultaten na de veelbesproken uitzending van BOOS over The Voice of Holland zijn volgens Tim Hofman al zichtbaar. “Er lijkt iets in beweging te komen”, schrijft Tim op Instagram.

Het is de eerste keer dat Hofman in het openbaar een reactie geeft. Hij geeft ook aan dat de komende weken er geen BOOS zal verschijnen.

“Wij zijn werken aan mooie verhalen en zaken, een nieuwe studio bouwen én beginnen met de voorbereidingen van een nieuwe seizoen Pak De Macht.”

Vrienden. namens iedereen die in onze uitzending sprak of vanaf afgelopen donderdag gehoord wordt (misschien ben jij het): dank als je, samen met tien miljoen (!) anderen, wilde luisteren”, aldus Hofman.

“We zien bedrijven, universiteiten, verenigingen en andere instituten hun beleid aanpassen om een veiligere omgeving te creëren.

een kabinet (incl. minister president) zich uitspreken. mannen met elkaar praten, vrouwen met elkaar delen. het nieuws dat de hele wereld rond ging, en meer.”

Hofman noemt die beweging “waardevol”, maar “we zijn er nog niet”, zegt hij ook. “Het voelt als de eerste forse zucht van een nieuwe wind.”

“Voor nu kom ik even niet verder dan drie foto’s van nachtelijke montages, gepleegde belletjes waarvan je nooit dacht dat je ze zou plegen en hopeloze pogingen tot tien minuten extra slapen.”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven