Heibel bij de Meilandjes: Maxime en Montana liggen n de clinch met elkaar??

Er is weer heibel in de familie Meiland, zusjes Maxime en Montana liggen met elkaar in de clinch. Naar verluidt zou de ruzie om geld gaan.

Het gaat om de contract onderhandelingen met Talpa voor eventueel een nieuw seizoen van Chateau Meiland. Talpa wil namelijk niet meer geld betalen aan de Meilandjes voor eventueel een nieuw seizoen Chateau Meiland.

Montana zou wel een grotere rol willen hebben als er een nieuwe reeks zou komen, dit zij ook een aardig zakcentje kan verdienen aan het programma.

Maar het lijkt erop dat Maxime dit blokkeert. Talpa wil namelijk niet meer geld betalen aan de Meilandjes voor eventueel een nieuw seizoen Chateau Meiland.

Een grotere rol voor Montana is dus mogelijk, alleen houdt dat dan in dat Maxime, Martien en Erica wat minder geld krijgen voor hun bijdrage. Dat gaat dan naar Montana toe.

Maxime wil niks inleveren en vindt dat Talpa gewoon extra moet dokken voor Montana. Talpa gaat dit niet doen en Montana vindt dat Maxime best wel iets van haar salaris kan inleveren.

Martien en Erica vinden het geen probleem om een deel van hun salaris aan Montana te geven. Alleen Maxime gaat dit echt niet doen. Hier is het laatste woord vast nog niet over gesproken.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven