André Hazes en liefje eindelijk voor telelens: ‘Zijn omgeving ziet hem opknappen’??

Dankzij paparazzo Edwin Smulders heeft de Story deze week een erg mooie cover. Edwin kreeg voor het eerst André Hazes jr. en zijn nieuwe liefje voor de lens, maar óók een verliefde Rachel.

Vorige week moest de Privé diep in knip tasten om een foto van het stel op de cover te krijgen. Deze foto was gemaakt door een vakantieganger en behoorlijk vaag.

Story-fotograaf Edwin Smulders heeft André en Anne nu eindelijk zelf kunnen spotten, echter bestaat de kans dat het fotomoment vooropgezet is.

André wilde tijdens het fotomomentje overigens niets kwijt aan Edwin. “Een reactie geven over zijn liefdestournee met zijn Vinkeveense jeugdvriendin wilde de zanger liever niet; hij wil zichzelf zoveel mogelijk in de luwte ophouden om zijn herstel niet in de weg te zitten”, aldus Story-hoofdredacteur Guido den Aantrekker.

Guido is het opgevallen dat de volkszanger er aan de zijde van Anne Rose goed uitziet. “Het moet gezegd: de vlinders in zijn buik geven André letterlijk en figuurlijk vleugels. Nu hij zijn gevoelens voor Anne Rose niet langer hoeft te onderdrukken, ziet zijn omgeving hem opknappen.”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven