Rachel Hazes verbreekt stilzwijgen en geeft update over zoon André.??

Rachel heeft tijdens ‘Vlaanderen zingt Hazes’ een update gegeven over zoonlief André. ,,Het gaat iedere dag een beetje beter met hem. Hij woont nu bij mij thuis.”

Het afgelopen weekend vond in België het ‘Vlaanderen zingt Hazes’ plaats zonder André Hazes. Het was een succes, echter was er 1 grote afwezige.

Rachel liet aan Het Laatste Nieuws weten dat ze het erg jammer vindt dat haar zoon niet aanwezig was. ,,Want André keek echt uit naar deze concerten”.

Ook vertelt ze hoe het nu met haar zoon gaat. ,,Het gaat iedere dag een beetje beter met hem. Hij woont bij mij thuis en wordt heel hard verwend”.

Rachel legt André goed in de watten. ,,Ik kook ook elke dag voor hem. Vaak stampot met andijvie, zijn lievelingskost. Vitamientjes, moederliefde en heel veel rust. Die vindt hij thuis.”

Therapie

André is momenteel hard bezig om aan zichzelf te werken. ,,André volgt therapie en het wordt nog een lange rit, maar op het einde komt alles goed. Dat weet ik zeker. Geef hem gewoon wat tijd”, sloot Rachel af.

André verbleef een tijdje terug een aantal weken in Spanje om daar tot rust te komen nadat hij te kampen kreeg met een burn-out. De zanger is alweer even terug in Nederland, maar sindsdien heeft de zanger weinig van zich laten horen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven