Nieuw record: relatie tussen André Hazes en Anne Rose nu al voorbij???

Volgens roddelkoningin Yvonne Coldewijer is de relatie tussen André Hazes en Anne Rose alweer voorbij. De volkszanger zou ontdekt hebben dat het niet werkt tussen de twee.

Via haar Instagram-account komt Yvonne Coldewijer met dit grote nieuws. ”Breaking news: André Hazes en Anne Rose zouden nú al uit elkaar zijn.”

,,Het is alweer uit met André Hazes en Anne Rose”, schrijft Yvonne met grote letters in haar Stories. ,,In Rome is hij er afgelopen weekend achter gekomen dat het voor hem niet helemaal gaat werken.”

Op zich bijzonder nieuws want de zanger zou gaan samenwonen met Anne Rose en hij zou de sleutels van zijn nieuwe appartement in Vinkeveen al ontvangen hebben.

In eerste instantie laat Yvonne weten dat ze voor 99% zeker is over de breuk, echter niet veel later maakt ze er in een volgende story 100% van.

Anne Rose zou volgend de roddelkoningin alleen hebben geslapen bij haar ouders en de whereabouts van André zijn onbekend. Er is nog geen officiële bevestiging, net zoals bij Sarah van Soelen.

De ex-schoonvader van André, Rudolf van Soelen noemde de relatie eerder in ‘Dag Allemaal’ nog ,,erg wrang”, dit daar Sarah en Anne Rose zeer goede vriendinnetjes waren.

Zoels hierboven vermeld is er geen bevestiging maar als dit verhaal van Yvonne klopt, dan zou dat de derde relatie van de volkszanger zijn die binnen een jaar tijd strandt.

Yvonne gaat er vanuit dat Hazes uiteindelijk toch weer bij Monique op de stoep staat met zijn koffers. ,,Ik voel aan mijn water dat André nu bij Monique is en dat zij weer samen gaan komen. En snel ook.”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven