André Hazes neemt bizarre beslissing tijdens deze misselijke periode in zijn leven.

Andre Hazes is teruggekeerd uit Dubai en besloot dit keer wel de speciale VIP uitgang op Schiphol te nemen, zodat hij niet oog in oog zou komen te staan met de nieuwsgierige pers.

Veel mensen zijn ontzettend benieuwd waar hij naar toe is gegaan na de langing. Ligt hij nu languit op de bank bij Monique en zijn zoontje, of is hij toch rechtstreeks naar zijn moeder gegaan om daar op de bank te ploffen?

Volgens vele geruchten zou de zanger niet meer samen zijn met Sarah van Soelen, echter is er nog steeds geen officieel statement over de breuk naar buiten gebracht.

Guido den Aantrekker, de hoofdredacteur van de Story en tevens hele goede vriend van de zanger, laat weten dat een officieel statement niet lang meer op zich laat wachten. Wellicht heeft Guido straks het eerste interview waarin de zanger alles onthult.

Youtuber Yvonne Coldeweijer zegt dat er contracten afgesloten zijn voor de docu met Hazes, Sarah en haar familie. De kans is groot dat ze niets over de gebeurtenissen in hun leven naar buiten mogen brengen totdat de docu is uitgezonden.

De vraag is alleen waarom de zanger akkoord is gegaan met het maken van een documentaire over deze niet zo fraaie periode in zijn leven. Begint zijn bankrekening leeg te raken en doet hij het dan enkel en alleen voor de centen?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven