André Hazes krabbelt stukje bij beetje op: Zo gaat het nu met de zanger.

Door zijn burn-out zal André niet aanwezig zijn bij de Holland Zingt Hazes concerten. Zijn collega’s vinden het jammer maar begrijpen het. “Ik heb hem niet gesproken”, zegt Rolf Sanchez tegen Shownieuws.

Rolf kan het uitstekend vinden met André en ze hebben dan ook een goede band. Via-via hoort Rolf wel hoe het met hem gaat. “Maar ik ken wel mensen die hem hebben gesproken. En het gaat goed met hem! Maar ik mis hem wel.”

Jamai geeft aan dat de kinderen van wijlen André Hazes, zijn een essentieel onderdeel van de concerten. “Dat de kinderen van André er bij zijn is ongelooflijk belangrijk. Ook voor het gevoel van de show.”

“Roxeanne is er gelukkig bij, maar André niet in verband met privéomstandigheden”, vervolgt Jamai. “Tuurlijk vinden we dat jammer, maar we hopen dat hij er snel weer bovenop is en dat hij er in maart wel weer bij is.”

Jeroen van der Boom laat ook het een en ander los over de situatie van André. “Als je een burn-out hebt, moet je hem met rust laten“, zegt de Topper. “Ik hoor van de mensen om hem heen dat het steeds beter gaat. Deze jongen is in goede handen. Hij moet zijn rust nemen, want ik heb hem keihard nodig in maart.”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven