Beetje hypocriet: ‘André heel erg bezorgd over financiële toekomst bandleden’??

Volgens de Story zou André Hazes zich enorme zorgen maken om de financiële toekomst van zijn bandleden. Hijzelf leeft van een riante uitkering nu hij zijn carrière als artiest heeft gepauzeerd.

Het management van de zanger vertelde dat hij last had van een burn out, echter lijkt het toch echt uitstekend met hem te gaan.

De zanger hopt van de ene luxe vakantie naar de andere luxe vakantie en is amper in Nederland te vinden. Praten met de media doet hij niet want anders keert zijn verzekeraar niet uit.

Hazes lijkt er dus warmpjes bij te zitten, echter is dit niet het geval voor zijn bandleden. En de situatie van de bandleden zou hem dan ook diep raken en verscheuren van binnen.

“Grote zorgen om de financiële toekomst van zijn geliefde bandleden, met wie hij al jarenlang optreedt en een wél harmonieuze familie vormt, spelen André danig parten”, weet de Story.

Maar laten we eerlijk zijn, dit is toch wel hypocriet. Als hij zich namelijk echt begaan zou voelen met zijn bandleden, dan had hij zich beter ingezet voor zijn muzikale familie.

Blijkbaar heeft de volkszanger genoeg geld om continu zijn koffers te pakken voor een vakantie en zijn schoonmoeder te trakteren op een dure Chanel-tas.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven