Grote glimlach op gezicht van Mark Rutte: Is dit zijn vriendinnetje???

We kunnen wel stellen dat het liefdesleven van Mark Rutte één groot mysterie is. Mark horen we zelf nooit iets zeggen over zijn liefdesleven en dus zijn er dan ook veel geruchten.

Maar er is een dame die heel veel met Mark Rutte optrekt en dat is prinses Mabel. Sinds haar man prins Friso in 2013 overleed, is zij nog niet een ander tegen gekomen.

Mabel en Mark hebben een hechte vriendschap en ook Mark is vrijgezel, althans daar gaat een ieder van uit. Toch wel bijzonder dat dit stel vaak samen wordt gespot en wel heel close zijn met elkaar.

De twee kennen elkaar al heel lang en het lijkt dat er toch echt wel iets meer aan de hand is tussen hun twee. Vroeger waren ze samen lid van de JOVD, de jongerenorganisatie van de VVD.

De prinses en Mark kennen elkaar in ieder geval door en door. Ze spreken elkaar dan ook nog vaak. Als we de bronnen mogen geloven genieten ze volop van elkaars gezelschap.

Hoewel ze allebei tegen de pers zeggen dat ze niet op zoek zijn naar een relatie, laat weekblad Weekend weten dat er toch echt een vonk is overgeslagen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven