Glennis Grace gaat volgens kijkers The Voice te ver: ‘De grond in boren’??

Naar verluidt zou Glennis een arrogant persoon zijn en op iedereen neerkijken die niet aan haar standaard voldoet. Vooral als de camera’s er niet bij zijn, zou ze erg naar zijn.

Tegenwoordig is Glennis coach in het programma The Voice of Holland. En gisteren tijdens de uitzending boorde ze een onzekere kandidaat volledig de grond in.

Tijdens het optreden deed Glennis zelfs haar vingers in haar oren. Veel kijkers walgen dan ook van het commentaar dat Glennis gaf aan de 23-jarige Niene Manon.

Niene gaat echte wel naar de volgende ronde, want rapper Ali B draaide wel zijn stoel om. Glennis zei het volgende tegen Niene:

Ik vind dit heftig, want ik vond het echt niet goed. Het ging alle kanten op…” Glennis vroeg nog eens wie ze was en vuurde gelijk haar kritiek af.

Ik ben gewoon in shock een beetje. Dat klinkt heel onaardig. (…) Ik weet niet of je zangles hebt?” Niene laat wetend dat ze zangles krijgt en dat ze studeert aan het conservatorium in Enschede.

Glennis: “I don’t get it.” Veel kijkers walgen van het gedrag van Glennis. Hieronder een aantal reactie’s van kijkers op Twitter.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven