Peter Gillis heeft maling aan verkeersregels: ‘Je moet het niet te gek maken’??

Geld moet rollen en dus besloot Peter Gillis om een nieuw speeltje op wielen aan te schaffen, de kersverse Ferrari 812 GTI.

De grote baas kreeg bezoek van een verslaggeefster van Powned en uiteraard wilde hij indruk op haar maken en dus toverde hij zijn nieuwe speelgoed tevoorschijn.

Gilles en de verslaggeefster stapten in de wagen en op een landweggetje scheurde Gillis achter het Ferrari-stuur in no-time naar 120 km per uur.

In Nederland is de maximumsnelheid in Nederland overdag vastgesteld op 100 km per uur. ,,Net een vliegmachine”, oordeelt Gillis. ,,Je moet het niet te gek maken, veilig rijden”, blijkt zijn devies.

De verslaggeefster mag ook achter het stuur stappen van de bolide en vraagt aan Gillis om de veiligheidsriem niet om moet.

,,Nee, rij maar zachtjes.” In ons landje moet iedereen die zich met een voertuig op de openbare weg begeeft een veiligheidsgordel dragen.

Gillis laat tijdens het gesprek weten waarom hij zo ontzettend veel van snelle bolides houdt: ,,Dan kan ik de deurwaarders voorblijven”, grapt Gillis. Kijk HIER naar de video van Powned.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven