Mark Gillis trakteert personeel: Kerstpakket bestaande uit één oliebol??

Het jaar 2020 zit er bijna op en dus worden heel veel werknemers bedankt voor al hun werkzaamheden door hun werkgever middels een kerstpakket.

Ook Mark Gillis is blij met het personeel en dus vond hij het de hoogste tijd om alle werknemers eens even in het zonnetje te zetten.

Mark is op pad gestuurd door vermoedelijk zijn vader of Nicol om het hard werkende personeel even een traktatie te brengen tijdens de werkdag.

Als blijk van waardering is het natuurlijk altijd leuk om iets van je werkgever te krijgen, maar of het personeel van Gillis blij zijn, is nog maar de vraag….

Het kerstpakket bij de familie Gillis bestaat echter niet bij ieder personeelslid uit dezelfde items. Sommige stafleden krijgen mooie kerstpakketten en ander personeel moet het met ietsjes minder doen.

Als blijk van waardering komt Mark in zijn golfkarretje langs om één koude oliebol in je hand te drukken. Een maatje komt er nog wat poedersuiker overheen strooien.

Op social media gaat het los en wordt er met schande gesproken over deze zogenaamde blijk van waardering. Bekijk de beelden hieronder:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven