Peter Gillis wil standbeeld van zichzelf op ware grootte: Kijkers gaan helemaal los!??

Ondernemer Peter Gillis, zijn vriendin Nicol en zijn kinderen worden gevolgd door de camera’s, hun serie Massa is Kassa is dan ook een groot succes.

Peter heeft onlangs een kasteel aangeschaft, echter is het nog een grote chaos en staat het kasteel nog in de steigers. Peter en Nicol zien het wel zitten om een levensgroot standbeeld van Peter, in de kasteeltuin te laten plaatsen.

Het Massa is Kassa-stel had ‘kasteeltuinarchitect’ Fons uitgenodigd om samen over de inrichting van de tuin na te denken.

Nicol vindt de locatie van de oude fontein in de kasteeltuin wel een perfecte plaats. “Wat ik wel mooi vind is zo’n fontein. Maar die is veels te klein, dus daar moet een andere fontein komen.”

Fons vond zo’n fontein helemaal bij de stijl van de Gillisjes passen. Maar het mag van hem wel veel spectaculairder. “Dat moet een monument worden”, aldus Fons. Het standbeeld van Peter werd daar ook op besproken.

“Heel belangrijk voor jou ook”, liet Nicol de tuinarchitect van Massa is Kassa weten. Het is namelijk belangrijk dat het beeld op een plek komt waar iedereen het kan zien. Peter vond het duidelijk een onderwerp dat aan z’n hart ging: 

“Het moet een mooi beeld worden, dat wil ik al zo lang, ja. Het moet een beeld op ware grootte worden.” Kijkers van Familie Gillis: Massa is Kassa vonden het idee van een levensgroot beeld van Peter in ieder geval op z’n minst bizar te noemen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven