Mark Gillis laat weten hoe het op dit moment met hem gaat: ‘Doet iets met je’

Een week geleden sloeg het noodlot toe voor Mark Gillis, een aantal mannen stonden bij zijn chalet om hem op te wachten en wat er daarna is gebeurd is inmiddels overal uitgebreid besproken.

In Shownieuws laat Mark nu zelf weten hoe het met hem gaat na die ene vervelende bewuste avond. Mark is te zien met een enorm blauw oog. “Ik heb altijd geleerd dat je op moet letten, maar deze kwam onverwacht…”

Dat doet wel iets met je. Ik heb nu alleen nog maar een maar blauw oog, maar m’n gezicht was helemaal dik. Ze hebben allerlei scans gedaan, maar daar ben ik gelukkig goed vanaf gekomen.” 

Mark heeft behoorlijk wat tikken gehad en heeft daar dan ook een hersenschudding aan overgehouden “Ik heb niet heel veel hersens, maar wát ik heb is wel aardig geschud, ja.” Mark laat weten dat zijn vader het er erg moeilijk mee heeft.

Peter zou met tranen in zijn ogen op bezoek zijn geweest bij Mark. “Ik ken mijn vader eigenlijk niet zo emotioneel. Hij is heel hard en dat raakt mij dan ook wel. Eigenlijk heb ik zijn klappen opgevangen.”

Veel kan Gillis niet over de overval vertellen, omdat de politie nog onderzoek doet. Volgens Mark was wél duidelijk dat de daders hem op stonden te wachten.

Auteur

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven