Peter Gilles laat weten hoe het met zoon Mark gaat: “Het gaat niet goed met Mark”

Mark Gillis, de zoon van big boss Peter Gillis is afgelopen weekend bruut overvallen. Uiteraard is de hele familie van slag en vader Peter laat nu aan Shownieuws weten hoe het op dit ogenblik met zijn zoon gaat.

Drie mannen staan in de nacht van zaterdag op zondag Mark op te wachten bij zijn chalet op het vakantiepark Prinsenmeer. De onbekende mannen delen rake klappen uit en schoppen mark, kortom veel geweld.

Mark wordt vastgehouden in zijn chalet terwijl de mannen de hele woning doorzoeken. Ioteindelijk wordt Mark ter plaatse aan zijn verwondingen geholpen en ter controle naar het ziekenhuis gebracht.

Vader Peter bevestigt het nieuws aan Shownieuws. “Het gaat niet goed met Mark”, vertelt Peter. In verband met het onderzoek kan hij niet meer zeggen. De politie laat weten dat ze er met een onbekende buit vandoor zijn gegaan.

“Ze hebben iets meegenomen, maar weten nog niet wat.” Verder kan de politie bevestigen noch ontkennen dat het om Mark Gillis gaat. “Over de identiteit van slachtoffers doen wij nooit uitspraken.”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven