Heftig: Gordon en ex in gevecht in Dubai. Politie moet er aan te pas komen!??

Yvonne Coldeweijer brengt een bizar bericht naar buiten. Volgens haar is een hereniging tussen Gordon en zijn ex Jeffrey de Visser in Dubai volledig uit de hand gelopen.

Via een gesprek dat enige tijd geleden was uitgelekt, bleek dat de twee eerder niet als vrienden uit elkaar zijn gegaan. Gordon zou vreemd zijn gegaan met verschillende escorts.

Volgens Yvonne ging Jeffrey een aantal dagen geleden Gordon weer bezoeken in Dubai, echter liep dit compleet uit de hand.

Yvonne zegt er het volgende over: “De spion vertelde me dat Gordon, Jeffrey en de vriendin in Dubai in een restaurant zaten en er een discussie ontstond.”

“Jeffrey had gezegd tegen Gordon dat hij was gekomen om hem te vergeven, maar dat hij verder niet opnieuw een relatie meer met hem wilde. Gordon werd woest, want die voelde zich aan het lijntje gehouden. Hij had zelfs de tickets voor hen betaald!”

“En hij werd zo boos dat hij in een vol restaurant een glas wijn in Jeffrey zijn gezicht smeet. Jeffrey en de vriendin wilden per direct hun spullen ophalen uit het appartement van Gordon en met de eerste vlucht naar terug naar huis. In het appartement liepen de spanningen hoog op.”

“Jeffrey staat bovenaan de trap, verstopt voor Gordon. Hij filmt naar beneden. Gordon staat beneden te schreeuwen tegen de vriendin en gooit haar vervolgens zijn huis uit en knalt de deur dicht.”

“Vervolgens ontvang ik foto’s van Jeffrey met schrammen op zijn gezicht, in zijn nek en op zijn handen. Volgens de spion heeft de vriendin bij de buren de politie gebeld.

Zij zijn gekomen, maar wilden verder niks doen. Ik hoef je denk ik niet uit te leggen hoe dat werkt in Dubai als het gaat om twee mannen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven