Vrouw met gespleten tong laat aan haar volgers zien wat ze er allemaal mee kan doen!

Online heeft een vrouw voor behoorlijk wat verbazing gezorgd door het delen van een nogal bijzondere video.

Op haar TikTok-account deelde Vii Duquette een fragment waarin te zien is hoe zij haar eten naar binnen werkt. Volgers weten net wat ze zien.

Het eten van noedels is niet heel bijzonder, echter heeft Vii een gespleten tong en benadrukt ze hoe ze beide kanten onafhankelijk van elkaar kan bewegen.

De tattookunstenaar uit St. Petersburg in Florida heeft zich echter de kunst van het gebruik van haar nieuwe tong eigen gemaakt.

Een TikTok-gebruiker zei: “Ik was hier helemaal niet voorbereid.” Een ander voegde eraan toe: “Dat is een van de diepste splitsingen die ik heb gezien.”

Een derde schreef: “Ik heb me nooit gerealiseerd dat die gespleten tongen zulke dingen konden doen. Dat ziet er wel leuk uit.”

Op haar website viiduquette .com vertelt Vii uitvoerig over de behandeling die zij moest ondergaan om haar tong te laten splitsen.

Terwijl de lichaamsmodificatiekunstenaar haar tong liet splitsen, moest ze tegen zichzelf blijven zeggen dat het net een piercing was.

“Het hele proces was een stuk eenvoudiger dan ik had verwacht en het duurde maar vijftien minuten. De hechtingen helemaal achteraan waren de ergste van allemaal”, zei ze.

“2/10 pijn bij de breuk. Ik had geluk. Ik heb persoonlijk veel slechtere tandheelkundige ingrepen gehad, dus ik denk dat ik veel beter voorbereid was dan ik dacht.”

Ze deelde een aantal behoorlijk grimmige foto’s van hoe haar tong eruit zag na de procedure en die kiekjes zijn dan ook niet geschikt voor angsthazen.

Na een week werden de hechtingen verwijderd. Het genezen duurde een behoorlijke tijd maar ze leerde al snel wat ze allemaal kon met haar gespleten tong.

Scroll naar boven