Gerard Joling openhartig over de laatste wens van zijn moeder Janny.??

Nog niet zo heel lang geleden heeft Gerard Joling afscheid moeten nemen van zijn lieve moeder. Volgens de zanger had zijn moeder nog één laatste wens.

Het is geen geheim dat Gerard en Gordon al een lange tijd behoorlijk met elkaar in de clinch liggen en elkaar voor van alles en nog wat hebben uitgemaakt.

Zijn lieve moeder moest na een uitspraak van Gordon over haan zoon, niets meer van hem weten. Gordon schreef in zijn boek namelijk dat Gerard een geldwolf was.

Janny was zo woest dat ze zelfs van haar zoon eiste dat hij niet meer samen zou werken met Gordon. Zou Gerard dit wel doen, dan was hij niet meer welkom bij haar.

Gerard stond dan ook voor een moeilijk dilemma toen John de Mol hem belde met de vraag of hij coach wilde worden van The Voice Senior.

De zanger wist zijn moeder uiteindelijk te overtuigen door te zeggen dat de samenwerking met Gordon echt alleen puur zakelijk was.

Lang boos, bleef Janny niet, volgens Gerard moedigde zij hem zelfs weer aan om het bij te leggen met Gordon. Het was volgens Gerard zelfs haar laatste wens.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven