Gerard Joling over uitvaart moeder Janny: ‘zelf zou ik dat nu niet kunnen’??

Maandagavond laat Gerard Joling zich uit over de uitvaart van zijn moeder. Afgelopen woensdag overleed zijn moeder onverwachts op 92-jarige leeftijd.

De zanger, familie en goede vrienden nemen dinsdag afscheid van de geliefde Janny in Schagen. In Privé vertelt een emotionele Gerard over de dienst.

“Mama wilde geen circus. Maar het is natuurlijk wél je moeder en daar heb je er maar één van. Het wordt heel mooi, toch zie ik er wel tegenop. Ik ga zelf ook niet zingen. Er wordt wel muziek van me gespeeld.”

Karin Bloemen gaat het lied Geen kind meer zingen bij het afscheid. “Dat is zo mooi. Maar zelf zou ik dat nu niet kunnen…”, aldus Gerard.

Gerard is nadat zijn moeder haar laatste adem uitblies, elke dag bij haar geweest. Janny ligt thuis bij zijn broer: “Ik heb haar daar zelf opgemaakt en haar kapsel gedaan voor de laatste reis.

Ik moet zeggen, als je daarmee bezig bent… het hakt er vreselijk in. Maar het is met de familie allemaal zo mooi, intens en dankbaar geweest”, vertelt Gerard emotioneel.

Vele bekende Nederlanders zullen bij de uitvaart aanwezig zijn. Karin Bloemen, Jan Smit, René en Natasja Froger, Jeroen van der Boom en Patty Brard zijn enkele van de genodigden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven