Gerard Joling verlaat studio na confrontatie met Gordon: ‘dat zou ik niet doen’??

Radio-dj Frank Dane kwam met het geweldige idee om Gordon te bellen in het bijzijn van Gerard Joling. Gerard zat hier absoluut niet op te wachten.

Joling liep na zijn verschijning in de ochtendshow van Radio Veronica even binnen bij Frank Dane van Radio 538. Frank begon direct over de geruchten.

Al enige tijd gaat er namelijk het gerucht door de wandelgangen dat er weer een show komt met Gerard en Gordon, echter ontkent Gerard dit.

“Welnee, dat zegt iedereen maar joh. Nee, nee, nee. Ik heb hem gelukkig al anderhalf jaar niet meer gezien en dat betekent voor mij dat er weer heel veel rust is in de tent. Ik mis hem nou niet zo heel erg hoor.”

Frank komt vervolgens met in zijn ogen een geweldig voorstel, namelijk of hij dan even Gordon mag bellen. “Nou, dat zou ik niet doen. Nee, alsjeblieft niet, nee.”

Frank reageert nerveus: “Is dit een nee van dat je nooit meer bij ons komt als we dat doen?” Joling geeft duidelijk aan dat hij daar geen behoefte aan heeft.

De radio-dj besluit Gordon alsnog te bellen en daarop besluit Joling om de tent te verlaten: “Ik zou het niet doen. Ik moet ook naar 100% NL, dus ik móet weg! Ik doe een soort toertje.”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven