Lil’ Kleine en Jaimie Vaes zijn boos op elkaar en gooien online met pijnlijke teksten.??

Er is geen peil meer te trekken op de relatie tussen Lil’ Kleine en Jaimie Vaes. Hun relatie gaat zo’n tien keer per jaar uit en is dus alles behalve stabiel. Nu haalt Kleine hard uit naar zijn verloofde in zijn album.

In de songteksten van Kleine’s nieuwe album, dat een 2.0 versie zou zijn van het album Alleen, zou het volgende staan: “De laatste tijd ben ik gewend aan het alleen zijn, waarom wil je niet meer één zijn? Echt ik heb nog steeds pijn”.

”Je was het zonnetje in huis, maar nu ben je alleen. Schijn bedriegt we weten beide dat je liegt.” Dit is het roddelaccount JuiceChannel opgevallen.

In een andere tekst schrijft Kleine iets over zijn huwelijk. “Het lijkt me beter dat je weggaat. Ik wil horen dat je houdt van me, waar is die tijd? We waren bezig met trouwplannen. Huis boompje beestje bouwplannen. Je wilt niks horen van die wijven, maar ik ook niet van jouw mannen.” Heftig!

Volgens de geruchten zou de rapper meerdere keren vreemd zijn gegaan tijdens optredens en zou de rapper bijvoorbeeld iets met een dame in een Limburgse tent hebben gedaan. Jaimie en Jorik plaatsen nu beide teksten op Insta.

Jaimie plaatst namelijk een tekst op haar verhaal: “Trouw een man die naar God gaat met zijn problemen. Niet naar andere vrouwen.” De rapper plaatst een zelfde soort foto van een tekstje in een boek: “Ik heb jou verloren. Ik heb mezelf gevonden. Ik win.” 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven