Gefrustreerde Samantha Steenwijk is er klaar mee: ‘SCHANDALIG!’??

Samantha Steenwijk heeft het behoorlijk gehad en geeft aan dat ze gefrustreerd is. Na veel te lange tijd en dus lang wachten, heeft haar vader eindelijk de zorg gekregen die hij nodig heeft.

“Er moet mij toch even iets van het hart…” schrijft ze op Instagram. Bij de tekst heeft zij een foto geplaatst van haar vader in de lappenmand.

“Mijn lieve vader is al jaren hartpatiënt en had zo wederom een nieuwe stent nodig. 3,5 maand (Ja, u leest het goed!!) heeft hij moeten wachten met als gevolg dat hij een tikkende tijdbom werd.”

“Zijn ader zat al voor ruim 90% dicht en het was net op het randje, de dokter had er geen goed woord voor over”, vervolgt Samantha gefrustreerd.

“Gelukkig kan hij het navertellen en is hij nu geholpen. Dr. S. Somi heeft hem met de allernieuwste technologie kunnen behandelen, die eigenlijk elke hartpatiënt nodig zou hebben. U snapt het al, dat mag niet, want dat is te duur. Dat vind ik net als de lange wachttijden in de zorg, SCHANDALIG!”

De zangeres wil wel benadrukken dat ze absoluut respect heeft voor de helden die in de zorg werken. “Dat ligt uiteraard niet aan het zorgpersoneel die keihard hun best doen en die ik onwijs respecteer, maar wel aan de overheid.

Schiet toch eens op met het opschalen van de zorg, dit kan zo niet langer, er zijn te veel slachtoffers die nooit hadden mogen vallen.”

“En voor mijn volgers, sorry dat ik een keer negatief ben, maar ook ik ben wel eens gefrustreerd. Zo….nu eerst ff een tosti maken”, sluit ze af.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven