Fragment opgedoken waarin Britt Dekker een opmerkelijke uitspraak doet over Ali B!??

Nog niet zo heel lang gelleden liet Britt Dekker al weten niet overtuigd te zijn van de onschuld van haar oud-collega Ali B.

,,We wisten dat het erg zou worden, ,maar ik wist niet dat het zó smerig zou worden van die Ali B”, zei ze in VI Vandaag.

,,Ik ben echt helemaal overdonderd. Alles heeft mij geraakt, maar bij Ali B vond ik het wel heel ranzig. Echt een misbaksel.”

Online gaat er nu een fragment rond van het programma We Want More waarin Britt een toch wel heel bijzondere uitspraak doet over Ali B.

Vorig jaar werkte Britt nog samen met de rapper bij het programma We Want More. ,,Een heel groot team van The Voice is meegegaan naar We Want More.

Ik heb daar met hem gewerkt en ik moet zeggen dat ik hem altijd al een beetje heftig vond, omdat hij zichzelf heel tof vindt.”

In het fragment dat nu opgedoken is, zien we een Britt die duidelijk laat merken dat ze haar collega Ali heftig vindt.

Nu is er een fragment opgedoken van We Want More waarin Britt laat merken dat ze het gedrag van Ali B heftig vindt. Ali B laat zijn buik laat zien aan een kandidaat.

,,Hij moet het weer even laten zien hoor”, aldus Britt die met de partner van de kandidaat achter de schermen mee staat te kijken.

Britt haar reactie is bijzonder. ,,Dat hoort er gewoon bij in de televisiewereld, daar doen ze het allemaal met elkaar. Wen er maar aan, dit is hoe het werkt. Als ze ’s avonds maar weer thuiskomen.” Had Britt, Ali door?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven