Fans Martien Meiland geen fan van Dries Roelvink. ‘Jammer dan’??

Dries Roelvink heeft zich in een interview zeer negatief uitgelaten over Martien Meiland. Dries reageerde live op het nieuws dat de Meilandjes het programma Effe Geen Cent te Makken zullen overnemen.

De Roelvinkjes deden het programma al eerder en waarschijnlijk was Dries niet zo blij dat de Meilandjes het programma van hun gaan overnemen.

Dries zei namelijk het volgende: “Ik heb grote twijfels bij de echtheid van Martien Meiland.” Ik zie hem veranderen als de camera aangaat. Ik heb dat ook een beetje: als de camera gaat draaien.”

”Dan denk ik: oh ja, nu draaien we. Iemand die dat totaal niet heeft is Dave, mijn zoon. Daarom ziet iedereen hem graag in programma’s verschijnen. Meiland heb ik mijn twijfels over.”

Dries heeft al eerder gemerkt dat de fans van Martien het niet leuk vinden als hij zich zo uitlaat in de media. “Het wordt me door zijn fans niet in dank afgenomen wanneer ik dat zeg, maar dat is dan maar zo.”

Misschien is Dries ook een tikkeltje jaloers en hoopt hij ook weer op een programma waar zijn eigen familie centraal in staat.

Dries laat wel weten dat hij zeker open staat voor weer een nieuw programma met de familie Roelvink. “Niet meer gewoon de familie volgen, in de dagelijkse gang van zaken”.

Maar zoals we gedaan hebben in De Roelvinkjes Passen op de Winkel, of Effe Geen Cent te Makken, als het een soort thema heeft kan ik de familie daar nog wel een keer enthousiast voor krijgen.”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven