Dit is de reden waaróm Marco Borsato zijn trouwring heeft afgedaan??

Vlak voor de jaarwisseling wist Paparazzo Edwin Smulders de meest besproken zanger te spotten. Voor het eerst in 23 jaar werd Marco gespot zónder trouwring. De Story onthult nu waaróm hij die niet meer draagt.

Paparazzo Edwin Smulders kreeg de zanger in het vizier vlakbij zijn woning terwijl hij aan het fietsen was. Het viel Edwin direct op dat de trouwring niet meer om de vinger van Marco zat.

Door de wangelgangen gaat het verhaal dat het definitief over en uit is tussen hem en Leontine, echter heeft de Story vernomen dat er iets anders gaande is.

Marco heeft nu om zijn vinger een andere ring, namelijk een familiering. “Marco en Leontine alsmede hun drie kinderen hebben allen een familiering laten maken.

Dat is de ring die Marco vorige week op zijn fiets droeg. Leontine en de kinderen hebben ‘m ook nog geregeld om”, zegt de ingewijde in de Story.

Waarom dragen ze die? “Het is hun eigen manier om aan elkaar én de buitenwereld duidelijk te maken dat ze nog altijd een hecht gezin vormen, en dat ze achter, naast en voor hun man en vader staan, ook al wist de buitenwereld tot nu toe niet wat de betekenis van die ring is. Ze weten het zelf, en dat is het belangrijkst voor hen.”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven