Erica Meiland loopt veel geld mis door deze uitspraken: Einde samenwerking!??

Hallmark trekt de stekker uit de samenwerking met de Meilandjes en dus worden een aantal kaarten met uitspraken van de Meilandjes niet langer verkocht.

Aanleiding voor dit drastische besluit zijn enkele controversiële uitspraken van Erica Meiland. In haar biografie maakt zij moslims uit voor pinguïns.

Er kwam veel kritiek en volgens DeKanttekening.nl hebben meerdere islamitische Instagram-influencers vervolgens contact opgenomen met de klantenservice van Hallmark en hun achterban opgeroepen om het bedrijf te boycotten.

Hallmark kwam met een reactie. “Wij sluiten niemand uit en vinden dat iedereen erbij hoort en ertoe doet. Wanneer een partner met wie wij samenwerken onze visie niet deelt, voelen wij ons genoodzaakt deze producten (…) offline te halen.”

Aan Shownieuws laat erica weten dat de samenwerking zonder overleg is beëindigd. “Ze zijn even in beraad en tijdens het beraad hebben ze de collectie offline gehaald.”

“Wordt vervolgd”, belooft Erica vervolgens. “We leven in een vreemde maatschappij tegenwoordig…” In de boekwinkels doet haar biografie het ontzettend goed.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven