Emotionele Frans Bauer heeft het zwaar: ‘Ik weet niet of ik dat ooit verwerk’??

In het programma ‘De Geknipte Gast’ was Frans Bauer te gast. Toen Frans een vraag kreeg over zijn vader, kreeg hij het zwaar.

In 2015 overleed, Chris, zijn vader op zeventig jarige leeftijd aan een hartstilstand. Hij praat hierover in het programma.

“Er zijn een aantal dingen in mijn leven langsgekomen die gewoon heel heftig zijn. Mijn vader had longkanker en dan denk je van: goh, dan zal hij daar aan overlijden. Maar uiteindelijk is hij overleden aan een hartstilstand.”

“Ik kwam tijdens een bezoekuur in het ziekenhuis bij zijn reanimatie. Nu ik erover praat zie ik me weer uit die lift komen en over de gang lopen. En ik zie dat ze bezig zijn achter een doek en uiteindelijk blijkt dat je vader te zijn.”

“Dat is iets heel geks en angstaanjagend ook als ik eraan terugdenk.” Door zijn emoties kan Frans is het voor Frans moeilijk om hierover te praten. ‘Ik weet niet of ik dat ooit verwerk.”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven