Donny Roelvink waarschuwt volgers: ‘je moet je fouten toe kunnen geven, superstom!’??

Op Instagram heeft Donny Roelvink laten weten dat hij spijt heeft van een cosmetische ingreep. Donny wil dan ook zijn volgers waarschuwen.

Donny heeft aan zijn gebit laten sleutelen en heeft hier nu spijt van. Hij liet zijn tanden afslijpen om er parelwitte facings overheen te plaatsen, zo geeft hij nu toe.

Donny raadt zijn volgers aan het anders aan te pakken, want hij geeft aan dat hij te weinig onderzoek heeft gedaan. “We maken allemaal wel eens fouten. Ook ik ben een mens en ook ik maak fouten, maar je moet je fouten toe kunnen geven.”

Hij laat weten dat hij destijds eigenwijs en naïef was en dat hij beter onderzoek had moeten doen naar hoe de tandartsen in Turkije te werk gaan.

Door de behandeling heeft Donny nu allerlei complicaties aan zijn tanden en de tandarts heeft hem ‘op het nippertje’ kunnen redden. “Ik was gewoon superstom en het enige dat ik nog kan doen is mijn volgers ervoor behoeden”.

“Ik heb veel volgers. Daarmee vergeet ik soms dat ik ook een voorbeeldfunctie heb en ook jonge kijkers heb die dit allemaal zien en tegen die wil ik vooral zeggen: doe altijd je research.”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven