Donny Roelvink onthult waarom hij en broer Dave 1,5 jaar ruzie hadden.??

De broers Donny en Dave Roelvink hadden een lange tijd geen contact met elkaar vanwege een heftige ruzie. Donny legt nu aan weekblad Story, de reden van hun ruzie uit.

Dave en Donny hielden de oorzaak van hun ruzie altijd privé. In september wam het nieuws dat alles weer goed was tussen de broers.

“Dat was helemaal niet leuk, maar ik denk toch dat het goed is geweest dat we die tijd hebben genomen”, begint Donny Roelvink

“Het ging mis omdat ik vond dat er bepaalde grenzen getrokken moesten worden. Dave vloog nog weleens letterlijk en figuurlijk uit de bocht en dat straalt op de hele familie af. Omdat we in de schijnwerpers staan, hebben we er allemaal last van en worden we aangesproken op de dingen die hij doet. Er kwam een moment waarop we tegen elkaar zeiden: Hier ga jij links en ik rechts.”

Vanaf dat moment was er geen contact meer, totdat het nieuws kwam dat broer Dave en zijn vriendin in verwachting waren.

“Omdat we allebei zo koppig zijn, duurde dat dus anderhalf jaar. Onze vader heeft nog geprobeerd om te bemiddelen, maar ik heb hem gezegd dat wij dit als volwassenen zelf moesten oplossen”.

‘Uiteindelijk ben ik degene geweest die naar Dave is toegegaan. Dat was toen ik hoorde dat hij vader werd. Ik wilde niet dat ik mijn neefje bijvoorbeeld pas zou leren kennen als hij twee was. Door wat er is gebeurd, zijn Dave en ik uiteindelijk alleen maar closer geworden”, zegt Donny.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven