Donderwolken boven koningshuis: Willem-Alexander niet blij met uitgelekte foto!??

De afgelopen jaren zijn onze koning en koningin regelmatig negatief in het nieuws gekomen. Meerdere malen is gebleken dat het koningspaar het niet zo nauw neemt met de maatregelen.

Nu is gebleken dat ook anderen uit de koninklijke familie het niet zo nauw nemen met de maatregelen. Kortom er kan weer een blunder aan de lijst worden toegevoegd.

Weekblad Story schrijft namelijk dat broer Constantijn samen met zijn gezin aan het genieten is van een geheime skivakantie. Volgens Story zou deze actie wel eens reden kunnen zijn voor bonje.

Op de cover van de nieuwste uitgave valt te lezen: “Laurentien & Constantijn met gezin op stiekeme skivakantie. Vrees voor bloedbonje met koning om zoveelste co ro na-blunder!”

Het heeft er dus alle schijn van dat Willem-Alexander niet op de hoogte was van deze gezinsvakantie. Het reizen naar diverse vele skigebieden wordt namelijk door de overheid afgeraden.

Hoe dan ook, we kunnen hier wederom uit concluderen dat het koningshuis alle adviezen en maatregelen niet zo serieus neemt.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven