Dochter Hugo de Jonge gaat liever niet meer met haar vader over straat??

Hugo de Jonge, zoon van een dominee, groeide min of meer op in een glazen huis, er werd continu op hem gelet. De kinderen van Hugo zitten in hetzelfde schuitje.

Omdat Hugo voortdurend wordt aangesproken door mensen, gaan zijn dochter Zo gaat de laatste tijd liever niet meer mee naar de supermarkt.

“Er zijn wel momenten waarop ze thuis graag zouden willen dat ik een normale baan had gehad”, vertelt Hugo in de nieuwste editie van ‘LINDA.’.

Hugo laat weten dat hij op zaterdag zelfs niet eens rustig langs de voetbalwedstrijd van zijn zoon kan staan, zonder dat iemand hem aanspreekt.

Als deze crisis mij één ding duidelijk heeft gemaakt, dan is het wel dat niets belangrijker is dan het thuisfront. Daar ben ik veilig. Daar word ik gesterkt in de overtuiging dat ik me niet moet laten afleiden door alle zijwind die kan komen in de vorm van kritiek of nog erger”

De minister kan rechtop blijven staan en koers houden doordat hij zo gesteund wordt door zijn vrouw Mireille. “Het is heftig, daar ga ik echt niet stoer over doen”, aldus de CDA’er.

“Ik realiseer me maar al te goed dat ik beslissingen moet nemen die enorme gevolgen hebben in het leven van mensen. Dat is ontzettend moeilijk, maar tegelijkertijd mooi om te mogen doen.”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven