Johan Derksen deelt sneer uit naar Dionne Stax: ‘Ik vind haar een ijskonijn’??(1 minuut lezen)

1 december 2021 0 Door Wist Jij Dat Al?

Johan Derksen is geen fan van Dionne Stax en gelooft niet ze een grote presentatrice gaat worden met haar transfer naar Omroep Max. ,,Ze hoeft van mij niet van televisie af, maar ik vind haar een ijskonijn.

,,Die Jan Slagter van MAX heeft een zwak voor haar, dus ze krijgt daar grote shows, maar ik geloof niet dat ze ooit de grote presentatrice gaat worden”, sneert hij in Veronica Superguide. ,,Ze hoeft van mij niet van de televisie af, maar ik vind haar een beetje een ijskonijn.”

Volgens Johan denkt Dionne dat ze ineens enorm succesvol is nu ze bij Omroep MAX zit. ,,Maar dat is niet zo. Ze is een robotje zonder charisma”, gaat Johan verder.

,,Je hebt bejaarden zoals ik die nog wat rock-‘n-roll in hun bloed hebben, en je hebt de MAX-bejaarden die met een caravan naar de Veluwe gaan. Eigenlijk is Dionne daar de jonge versie van.”