Zus van Céline Dion geeft toelichting over de situatie van haar zusje: ‘Ze eist verschrikkelijk veel’??

Céline Dion maakte onlangs bekend dat haar shows niet door kunnen gaan in verband met gezondheidsklachten. Haar familie, vrienden en fans maken zich zorgen om haar en ook haar zus komt nu meteen reactie.

In november stond een grote show op de agenda, echter gaat deze niet door. Het management verklaart: “Céline heeft ernstige en aanhoudende spierspasmen waardoor ze niet op haar best kan presteren. Haar medisch team blijft haar onderzoeken en behandelen.”

Zus Claudette geeft toelichting over de situatie van haar zusje. “Céline heeft te veel van haar lichaam gevraagd afgelopen tijd. Het is altijd hetzelfde: ze eist verschrikkelijk veel van zichzelf. Haar lichaam stopte ermee.”

Ook de leeftijd van Dion speelt een rol. “De hormonale veranderingen die het met zich meebrengt, helpen ook niet”, klinkt het. “Céline wil gewoon weer op het podium. Maar dat kan wel een paar weken of zelfs maanden duren.”

De zangeres is ontzettend verdrietig dat de shows niet doorkunnen gaan. Ze schreef op haar Instagram: “Ik ben er kapot van.

Mijn team en ik hebben de afgelopen acht maanden aan onze nieuwe show gewerkt, en dat ik in november niet kan openen, doet me veel verdriet.”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven