Grote zorgen om Céline Dion: “Dokters zijn stilaan ten einde raad”??

Céline Dion maakte onlangs bekend dat haar shows niet door kunnen gaan in verband met gezondheidsklachten. Velen maken zich dan ook zorgen, waaronder ook de entourage van de 53-jarige zangeres.

Alle concerten die in haar agenda stonden moest zij helaas afzeggen en dit werd dan ook in oktober bekendgemaakt. De zangeres kampte onder andere met felle spierkrampen.

Een insider komt nu met het bericht dat de toestand van Dion nog steeds niet is opgelost. “De dokters zijn stilaan ten einde raad”, citeert TV-Familie hem.

“Céline was al mager, maar nu is ze vel over been. Ze weegt momenteel minder dan 40 kilo.” Volgens deze insider is de zangeres zwak en heeft ze geen energie en moed meer.

“Het is een drama”, besluit de insider. Haar zus kwam onlangs ook al met een verklaring: “Céline heeft te veel van haar lichaam gevraagd afgelopen tijd. Het is altijd hetzelfde: ze eist verschrikkelijk veel van zichzelf. Haar lichaam stopte ermee.”

Ook de leeftijd van Dion speelt een rol. “De hormonale veranderingen die het met zich meebrengt, helpen ook niet”, klinkt het. “Céline wil gewoon weer op het podium. Maar dat kan wel een paar weken of zelfs maanden duren.”

Auteur

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven