Het wordt Frans Duijts allemaal effe teveel: ‘wel een aderlating wat er gaat gebeuren’??

Frans Duijts begon zijn zangcarrière als imitator van Hazes en in 2008 scoorde hij zijn eerste echte hit met het liedje Jij denkt maar dat jij alles mag van mij.

Zingen is zijn passie en toch besloot hij ook verder te gaan met het familiebedrijf Duijts Sloopwerken. Echter is de kogel nu door de kerk, sloper Frans Duijts heeft namelijk besloten te stoppen met slopen…

Dit vertelt de volkszanger uit Tiel aan Shownieuws. “We gaan stoppen met deze locatie waar we nu staan”, aldus Frans.

“Daar is alles wel een beetje begonnen. Ik ben hier zo goed als geboren, dus het is wel een aderlating wat er gaat gebeuren.”

In de familie Duijts wordt hier al 3,5 jaar over gesproken. “Wat gaan we doen? Gaan we door, gaan we kleiner door?

Stoppen we met zingen en ga ik helemaal terug in de sloop? Of stoppen we met slopen en blijven we volledig in de entertainment? En dat laatste is het eigenlijk geworden.”

Nadat zijn vader in 2019 kwam te overlijden runde Frans samen met zijn moeder en twee zussen het sloopbedrijf, het bedrijf dat zijn vader heeft opgebouwd.

“Als pa er nog was geweest, was dit waarschijnlijk niet aan de orde geweest. Dan had hij nog steeds het bedrijf in ere willen houden.

Maar dat lukt me niet met mijn agenda. Ik zit met mijn drankjes, mijn gezin, mijn onroerend goed. Met alles wat ik aan het doen ben, is dit net effe teveel.”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven