Dit is momenteel de verblijfplaats van André Hazes!??

Sinds zijn terugkeer uit Spanje heeft moeder Rachel de zorg van haar zoon André op zich genomen. De zanger verblijft nu in het achterhuis van de villa van Rachel in Mijdrecht.

Het achterhuis is volledig beschut en de privacy is volledig gegarandeerd. Aan luxe ontbreekt het de zanger niet, want er is ook een inpandig zwembad en sauna aanwezig.

De zanger was voor de helft eigenaar van het appartement dat hij samen had gekocht met Sarah van Soelen, maar hij heeft zijn deel verkocht nu aan de vader van sarah.

Hazes heeft zelf nog een woning in Berkel Rodenrijs, echter woont daar zijn ex verloofde Monique Westenberg met hun zoontje Dre. Kortom hij had woonruimte nodig.

Rachel kocht voor 535.000 euro in 2020 de uit 1980 daterende Mijdrechtse woning met 6 kamers, waarvan 4 slaapkamers. Zij viel voor de privacy die het huis biedt.

Vorig jaar kocht Rachel de villa om daar met haar toenmalig vriend Mike te gaan samenwonen. Rachel was tot over haar oren verliefd, maar de relatie liep stuk, daar Mike meerdere gezichten had.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven