Maxime bang dat Leroy op mannen valt: ‘Ik wil niet dezelfde fout maken’

Na de biografie van Martien en daarna Erica, ligt nu ook de biografie van hun jongste telg Maxime in de schappen. De biografie is sinds kort verkrijgbaar en in haar boek doet de blondine toch wel een aantal heftige maar ook zeker opvallende uitspraken. Zo vertelt ze dat ze aan het begin twijfels had over Leroy.

Meerdere keren heeft Maxime aan haar grote liefde Leroy Molkenboer de vraag gesteld of hij niet op mannen valt. ,,Ik wil niet dezelfde fout maken.” 

Haar ouders Martien en Erica hadden een gelukkig huwelijk totdat haar vader op onderzoek ging, hij wilde namelijk weten hoe het precies zat met zijn gevoelens voor mannen.

Deze periode was uiteraard ontzettend pijnlijk voor Erica. Tevens kwam er een heleboel woede bij, dit daar Martien vervolgens de benen nam.

Erica was destijds zo woest op hem dat ze in haar hoofd al bezig was om er over na te denken om hem van het leven te beroven. Aan tafel bij Jinek sprak Erica hier laatst over.

In de talkshow van Eva Jinek vertelde ze: ,,Ik dacht: ik wil dit probleem oplossen. Hoe kom ik er vanaf?” Ze was zo ontzettend boos dat ze zelfs al bezig was met het regelen van een vuurwpen, tenslotte wist Erica dat Martien de deur gewoon open zou doen. ,,Want hij is daar niet op bedacht.”

Gelukkig heeft ze haar plan nooit uitgevoerd en is Martien vandaag de dag een belangrijk persoon in haar leven.

De twee wonen samen en delen lief en leed, uiteraard is er bij het koppel geen sprake van romantiek. Deze hele periode met Martien maakte een hoop los bij haar, maar ook bij Montana en Maxime.

Die periode was naar eigen zeggen ontzettend verdrietig en uiteraard hebben haar meiden dat verdriet meegekregen en gevoeld.

In het begin van de relatie heeft Maxime dan ook aan Leroy de vraag gesteld of hij niet op mannen valt, dit omdat zij absoluut niet hetzelfde wil meemaken als dat wat haarmoeder is overkomen.

,,Zij heeft heel vaak gezegd: Ben je niet h0mo? Want zij wilde niet dezelfde fout maken als haar vader”, legt Aran Bade uit in in het programma RTL Boulevard.

De blondine wilde echt zekerheid en dus heeft ze het Leroy zelfs meerdere malen gevraagd. ,,Op een gegeven moment zei Leroy: Ik heb het nu drie keer gezegd. Het is niet zo.

Scroll naar boven