Deskundigen RTL Boulevard halen uit naar Gordon vanwege zijn hondjes: ‘zielig en best wel stuitend’??

Rob Goossens ergert zich kapot aan de video’s die Gordon online plaatst van zijn hondjes Toto en Rocco. “Dit is niet schattig, dit is zielig!”

Volgens critici zijn de hondjes doorgefokt en ongezond. Gordon wordt iedere keer dan ook woest als er kritiek wordt geuit over zijn harige kids.

De kans is zeer aanwezig dat Gordon ook nu weer woest is, want dit keer heeft Rob Goossens commentaar gegeven over de hondjes.

In de door Frank Dane gepresenteerde socialsrubriek was gister een Instagram-filmpje van Gordon en zijn hondjes te zien. Op het bewuste filmpje snurkt Gordons hondje na in bad te zijn geweest.

Rob vindt het schandalig dat dit uitgezonden wordt. “Jongens, ik wil even zeggen: dit is helemaal niet schattig, dit is pijnlijk, want die hond snurkt omdat hij ademhalingsproblemen heeft.

Daar is Gordon al een miljoen keer op gewezen en dat hij tóch nog steeds denkt dat dit schattig is, vind ik best wel heel erg stuitend.”

Bridget Maasland: “Het hoort wel een beetje bij het ras, hè, inderdaad?” Rob: “Ja, omdat het zo doorgefokt is.” Kees van der Spek: “Het is een misvormd ras, doorgefokt. Dat klopt. Ja…” Bridget: “Ja, Frank…”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven