Johan Derksen neemt het op voor dochter Linda de Mol na kritiek van Angela de Jong.

Noah de Mol, dochter van Linda de Mol, heeft behoorlijk wat kritiek gekregen van Angela de Jong. Toen AD-diva Angela zag dat Noah in het HLF8, het programma van Johnny de Mol, haar eigen rubriek had, brak haar klomp.

Ze zei: “Het heeft echt wel sfeer en het is echt wel gezellig om naar te kijken. Je hebt gegeten, je hebt de afwas gedaan, je ploft neer of je bent nog wel bezig en dan is het ook leuk om aan te hebben staan”.

”Maar, het programma wordt echt de das omgedaan door te veel de familie De Mol en te veel ons-kent-ons. Dat blijf ik zeggen. Wie weet luisteren ze een keer.” Johan Derksen is het absoluut niet eens met Angela de Jong!

Johan besloot het voor Noah op te nemen: “Kijk, de familie De Mol helpt elkaar. Ik wou dat ik zo’n familie had, want die hebben mij nooit geholpen, maar de familie De Mol is een hechte kliek. Noa gebruikt niet de naam De Mol, maar die gebruikt de naam van haar vader”.

”Ze koketteert daar helemaal niet mee. Ik zag dat meisje gisteren ook nog bij jullie en dat deed ze uitstekend. Ik vind het namelijk een natuurtalent. Dat meisje is hartstikke goed, die doet hier alles goed en dan moet niet die mevrouw van het AD daar zeikerig over doen.” Hieronder is Angela te horen over HLF8 en Noa:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven