Esmée Denters krijgt hoop drek over zich heen na onthulling over Marco: ‘Pleur op zeg’??

Afgelopen week kwam Esmée Denters ook met een verhaal over zanger Marco Borsato. Denters deelde online haar negatieve ervaring met de zanger.

“Ik heb Marco een keer in het echt ontmoet en hij kneep vanuit het niets in mijn bil. We stonden op het podium na een optreden. Er waren andere mensen om ons heen, maar blijkbaar was ik de enige die dit gedrag raar vond.”

“Ik was er zo van geschrokken dat ik het aan mijn manager vertelde. Die vervolgens zei: ‘Stel je niet aan, zie het als een compliment.’

Dus ik heb er toentertijd niets over gezegd. Het maakt niet uit hoe beroemd iemand is, dit gedrag moeten we niet excuseren.”

Destijds duurde haar ontmoeting met de zanger slechts twee minuten. “Dit was tien jaar geleden toen ik al bekend was. Moet je nagaan als hij je coach is, je een grote fan bent en je geen leverage hebt.”

Esmée krijgt vriendelijke reacties op haar onthulling maar ook krijgt de zangeres veel bagger over zich heen. Die berichten deelt ze op Instagram.

Zo zegt ene Marco tegen haar: “Tief toch op man… Opeens nu iedereen komt moet jij ook nog even wat naar buiten brengen, wat naar alle waarschijnlijkheid weer verzonnen is. Schreeuwen om aandacht! Pleur op zeg.”

Ene Stefanie schrijft: “Omg wannabe.” Esmée vindt het onbegrijpelijk. “Als je vervelende berichten gaat sturen in mijn dm’s dan wil ik die best delen in mijn strories om te laten zien dat juist hierdoor mensen bang zijn om naar voren te komen met hun verhaal. Niet OK.”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven