Deelnemer van The Voice of Holland is het zat: ‘Dit kunnen ze niet van ons verwachten’😫😥

Deelnemer van The Voice of Holland, Ray Benjamin is het zat. Vanwege een getekend contract kan hij geen kant op. ,,Ik mag niet optreden en geen eigen muziek uitbrengen.”

De talentenjacht is van de buis verdwenen door hetgeen er nu gaan is en online zijn alle afleveringen overal verwijderd.

De kandidaten van dit seizoen kunnen geen kant op. Er is veel onduidelijkheid, dit daar het niet zeker is of The Voice definitief gaat verdwijnen of dat het tijdelijk is.

Ray wil dan ook graag duidelijkheid, dit daar hij en alle andere kandidaten vast zitten aan een contract dat ze destijds moesten ondertekenen.

Volgens Ray staat er in dat contract dat je tijdens de periode dat het programma op tv komt, niet mag optreden en geen eigen muziek mag uitbrengen.

,,De onduidelijkheid van veel deelnemers en mijzelf is of dit nu nog steeds geldt? Is het programma nu definitief stilgelegd en zijn we weer vrij om verder te bouwen aan onze carrière en ons beroep uit te voeren,

of is er een kans dat alle opgenomen uitzendingen alsnog op tv komen en zitten we nog in de wachtkamer?”, vraagt hij zich af op Instagram.

Ray Benjamin laat dus op dit moment weten geen optredens aan te kunnen nemen en geen nieuwe muziek uit te kunnen brengen. ,,Want er is te veel onduidelijkheid.

Wij hopen daarom dat The Voice of RTL hier zo snel mogelijk contact met ons over zal opnemen om dit duidelijk te maken. Want ze kunnen niet verwachten dat de kandidaten nog maanden blijven wachten en onze carrières stil komen te liggen.”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven