Oud collega klapt uit de school over Marco: ‘Helaas ook een nare ervaring’??

Sinds alle drama over Marco Borsato naar buiten is gekomen, beginnen er langzaam aan steeds meer bizarre en schrijnende verhalen naar buiten te komen.

Er zijn weer twee vrouwen bijgekomen die aan de Story hebben verteld dat Marco op een ongepaste manier aan ze heeft gezeten.

‘Ik heb in 2003 als crewlid samen met Marco Borsato op diverse filmsets van zijn videoclips voor het album Zien gewerkt,’ vertelt de vrouw aan Story.

‘Ik was toen net volwassen en heb helaas ook een nare ervaring met Marco gehad. Het is voor mij geen groot trauma. Maar Marco zat aan me op een manier die niet juist is als je met iemand werkt.

Ik was gewoon een meisje, maar Marco Borsato was toen al Marco Borsato. Vanwege zijn bekendheid ben ik dat nooit vergeten. Marco en ik waren alleen in een kamer en keken samen naar videobeelden, daar was verder niemand bij.

Toen hij naast me stond, legde hij zijn hand op mijn bil. Het was heel ongemakkelijk. Ik heb dat naderhand nooit meer meegemaakt.

Zoiets doe je niet. Maar hij is een charmante man, die het laat overkomen alsof het de normaalste zaak van de wereld is. Terwijl je weet: dit is raar. Dit is Marco Borsato en dit klopt voor geen meter.’

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven