Sarah van Soelen eist verklaring van Anne Rose en gaat confrontatie niet uit de weg!??

Dat Sarah van Soelen niet kan accepteren dat haar bestie Anne Rose met de volkszanger ervandoor is gegaan, is niet zo heel vreemd.

Volgens insiders eist de ex van Hazes een verklaring van Anne Rose. Naar verluidt heeft Sarah de nieuwe vlam van Hazes al meerdere keren gebeld en berichtjes gestuurd.

Anne Rose doet net of Sarah nooit bestaan heeft en dus kan Sarah wel fluiten naar een reactie. Hazes en Anne Rose besteden hun tijd liever aan genieten tijdens hun vakantie.

De insider beweert dat Sarah echt witheet is op Anne Rose. Sarah dacht dat ze beste vriendinnen waren en zag dit dan ook totaal niet aankomen.

Het lijkt er dan ook op dat zowel Andre als Anne Rose een spelletje hebben gespeeld met Sarah. Extra pijnlijk voor Sarah want ze deelde dan ook alles met de vrouw waarvan ze dacht dat het haar maatje was.

Sarah had dus ook geen enkel idee dat Anne Roze achter Hazes aan zat en dus haar vriendje wilden inpikken. Volgens verhalen ging Hazes al vreemd toen hij nog met Sarah was.

Voor Sarah is het definitief klaar met de volkszanger en ze hoeft hem dan ook niet meer te zien, maar wel wil ze Anne Rose confronteren met deze laffe streek.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven